After Effects Kursu ile Profesyonelleşin


En iyi Adobe After Effects Kursu, After Effects Kursunda Neler Öğreneceksiniz? Kimler Katılabilir? Adobe After Effects Kursu İçin Doğru Adres Neresidir? sorularına cevap bulabileceğiniz bu yazımızda siz de bu alan ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabileceksiniz.

After Effects Kursu ile Profesyonelleşin

Dijital dünya hız kesmeden ileriye doğru gelişimini sürdürüyor. Bu gelişim de görsel algıların farklılaşmasına, dikkat çekici video ve ilginç animasyon filmlerinin daha fazla talep görmesini beraberinde getiriyor. İnsanlar artık sıradan şeyler izlemek istemiyor. Sıradan olduğunu düşündükleri, ilgilerini çekmeyen hiçbir şeyi de izlemekle vakit kaybetmiyorlar. Çünkü dijital dünya bir umman ve iyi video filmleri bulmak hiç de zor değil.

Yukarıda sözünü ettiğimiz iyi video filmlerin nasıl yapıldığı hakkında kafanızda soru işaretleri belirdiyse hiç sizi yormayalım ve bu iş için kullanılan muhteşem programların olduğunun müjdesini verelim. Adobe After Effects bu sözünü ettiğimiz video programlarından bir tanesi ve videolar üzerinde her türlü oynamaya yapmakta özgür olacağınız kusursuz bir program.

After Effects Kursunda Neler Öğreneceksiniz?

Bu kursu tamamladıktan sonra zihninizde hayal ettiğiniz her türlü videoyu oluşturabilme becerisi kazanacaksınız. Ayrıca daha önceden oluşturulmuş videolar üzerinde de her türlü değişikliği gerçekleştirebileceksiniz.

Profesyonel olarak videolarınıza similasyon ve animasyon ekleyebilecek, 3D modelleme, klasik animasyon, hareketli animasyon ve daha pek çok video özelliğini detaylı bir şekilde öğrenerek farklı efektler kullanmayı deneyimleyeceksiniz. Dahası, Adobe After Effects Kursu’nu başarı ile tamamladığınızda pazarlama, reklamcılık, video tasarımcısı ve içerik üreticisi gibi meslek dallarında dolgun maaşlarla istihdam şansı bulacaksınız.

Sosyal medya platformlarında kullanılan videoları hazırlamak bu kursun ardından sizin için de oldukça kolaylaşacak.  Bu kursun pek çok youtuber tarafından talep gördüğü düşünülürse videoların insanları etkileme noktasındaki gücü de açık bir şekilde görülecektir. Siz de farklı uğraşlar peşinde ve arayış içindeyseniz Adobe After Effects kursu sonrası kazanacağınız bilgi ve beceriler ile hem sosyal medyada hem de önemli firmalarda iyi pozisyonlarda gelir kapıları elde edebilirsiniz.

Kimler Katılabilir?

İnternetin yaygın kullanımı yeni iş sahalarının açılmasına olanak veriyor. Bunun sonucunda bu iş sahalarında kullanılacak olan video ve görsel programları da bir hayli önem kazanıyor diyebiliriz.

Adobe After Effects kursuna hangi meslek temsilcilerinin katılması kariyerlerine katkı sağlar düşüncesinde olanlar için hemen cevap verelim. Başta youtuber'lar olmak üzere video montajı ile ilgilenenler, animasyon ve 3D modelleme yapmak isteyenler, tanıtım filmi çekmek isteyenler Adobe After Effects kursuna katılabilirler. Sıklıkla bu meslek grubu üyeleri tarafından talep görse de sinema, radyo ve televizyon bölümü öğrenci ve mezunları, reklam ve halkla ilişkiler bölümü öğrenci ve mezunlarının da bu kursa katılma noktasında istekli olduklarını söylememiz mümkündür.

Kursu başarı ile tamamladığınızda elde edeceğiniz sertifika ile sektörde kolaylıkla iş bulabileceğinizi dile getirmek isteriz. Kurumumuzdan mezun olan pek çok kursiyerimiz bireysel ve kurumsal olarak bu kurstan elde ettikleri bilgi ve beceriler ile başarılı bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir.

Neden Vektörel Bilişim?

Kurumumuzda Adobe After Effects kursu 30 saat olarak planlanmıştır ancak kursiyerlerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bu ders saati sayısı arttırılabilmektedir.

Vektörel Bilişim’de dersler uygulamalı olarak gerçekleştirilerek proje tabanlı öğrenme metodu ile eğitim verme amaçlanmaktadır. Tam öğrenme modelinin prensipleri ile eğitim anlayışını oluşturan Vektörel Bilişim, kursiyer odaklı öğrenme ortamları oluşturmaya azami derecede dikkat eder.

Vektörel Bilişim’de eğitim tekrarı hakkı bulunur. Bu hak ne anlama gelir diye düşünenler için ifade etmeye çalışalım. Herhangi bir sebepten ötürü katılamadığınız kurslara, Vektörel Bilişim çatısı altında ücretsiz olarak tekrar katılabilirsiniz. Ayrıca tüm derslerin video kaydı altında gerçekleştirildiğini de ekleyelim. Kurumumuz Adobe Premiere Kursunda da olduğu gibi Adobe After Effects Kursu derslerinin video kayıtlarını da kursiyerlerinin erişimine açarak eksik konuların tamamlanması ve sınırsız tekrar hakkına ulaşılması noktalarında kursiyerlerine tam destek verir.

17 yılı aşın tecrübesi ile bilişim eğitimi sektöründe adını üst sıralara yazdırmış olan Vektörel Bilişim’de adobe after effects kursunu tamamlayarak videolar üzerinde özgürce düzenlemeler yapabilir dahası zihninizde canlandırdığınız her türlü görseli oluşturacağınız videolar üzerine aktarabilirsiniz. Dolgun maaşlar ile kurumsal firmalarda istihdam şansı bulacağınız bu kurstan sonra iyi ki Vektörel Bilişim ile yollarınızın kesiştiğini dile getirecek ve çevrenizdeki insanlara kurumumuzu tavsiye edeceksiniz.

Siz de bir yerlerden başlamak istiyor ama nereden başlayacağınız noktasında sıkıntı yaşıyorsanız kurumumuza uğramalısınız. Haydi! Daha fazla ertelemeyin ve hayal dünyanızdakileri videolarınız ile çevrenize aktarmak için bir an önce harekete geçin.

Diğer Yazılar
SolidWorks Tasarım Eğitimi ile Profesyonel Becerileri Geliştirin
12.07.2023